De ligging van Camposol en het uiterst aangename klimaat in de regio maakt het tot een zeer interessante plek om voor zowel korte als lange duur te verblijven. Een heerlijke zonnige vakantiebestemming waar u volop kunt genieten van zon, zee en strand, met diverse leuke, sportieve of culturele uitvalsmogelijkheden.

 

Casa Camposol is gelegen op urbanisatie Camposol te Mazarron. Camposol is eigenlijk een grote (vakantie) buitenwijk van het nabijgelegen Mazarrón, gelegen op zo'n 10 minuten van Camposol.

 

In 1996 is de bouw van de urbanisatie begonnen en sindsdien is Camposol flink gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een interessante mix van naar Spanje geëmigreerde expats en toeristen.

 
 

 

Op de urbanisatie bevinden zich verscheidene voorzieningen waaronder een grote supermarkt, een internetcafé, diverse bar's en restaurants, een hotel, een openluchtzwembad en een tennisbaan. Vanaf Casa Camposol zijn deze voorzieningen alle binnen een paar kilometer te bereiken.

 

Camposol beschikt tevens over een 18-holes golfbaan, met een clubhuis en driving range voor beginners. Deze par 72 golfbaan is schitterend gelegen in het heuvelachtige landschap van Camposol.

 

Op deze prachtige golfbaan kunt u al uw golf vaardigheden op de proef stellen, terwijl u geniet van klimaat en omgeving. Over deze golfbaan is meer te vinden op onderstaande website www.clubmurcia.com

 

 

Een flinke wandeling van Camposol verwijderd is een warmwaterbron gelegen. De bron met een warmte van zo'n 50 graden voedt via een aantal kanalen verschillende gegraven 'baden'. Velen gebruiken deze natuurlijke bron om eens lekker een natuurlijk bad te nemen.

 

Mocht u zich willen laten verleiden tot zo'n 'geneeskrachtig' warmwaterbad, vergeet dan uw handdoek niet. Er zijn nl. geen omkleedhokjes of iets van dien aard bij de bron aanwezig.